Tämän tein kummityttömme yks vuotis synttäreille. Sinänsä melko fiasko koko kakkun teko, kun kokeilin tehä suklaa ganachen tohon kakun pintaan..no ei se ainakaa jähmettynyt ja se valu pitkin ja poikin kun levittelin kakun pinnalle jouduin siis mones osas sen tehä et vähä kuorruttaa ja jääkaappiin hetkeksi ja sit taas..jne. Kermaruusuja YRITIN tehä joo no nekin tuli kamalia kerma oli ilmeisesti liian kovaa...? harjoitusta sille rintamalle ainakin ja sit viel tein pikeeri tiaran joka muuten saatiin ehjänä perille mut täs kotosalla ykkönen katkes kahtia tietysti..mut onneks olin säästänyt pikeeriä niin sain liimattua sen kokoon..muuten kivaa tämä kakun teko mut miks aina menee mönkään ku oikein yrität ja yrität tehä *Täydellistä*...

1570528.jpg

Niin ja kakkukupu ei mahtunukkaan enää päälle kermapursotuksen jälkeen niin jouduin hammastikkuja tunkia ja kelmua päälle joka loppui etten ihan saanu peittoon ja sit viel kelmu tarrautui suklaaseen joka jätti kakun pinnan tosi siistiksi...

1570531.jpg

1570533.jpg

Kakku onneksi maistui hyvälta ja olishan se ny ollukki jos sekin ois menny pieleen:)

Pohjana: 8 munan tumma kakkupohja
Täytteenä:      Mansikkamarmeladia ja  alla oleva vaahto

             1pss Pakastemansikkaa soseutettuna
             1 prk mascarpone-juustoa
            n. 3dl vispikermaa
             sokeria ja van.sokeria maun mukaan
             4kpl Liivatelehteä
             1rkl sitruunamehua

-Soseuta mansikat. Laita liivatteet kylmään veteen 5min. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää mascarpone-juusto ja sokerit. Sekoita mansikka sose kerma-juusto seokseen ja kiehauta sitruunanmehu ja sulata liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana seokseen koko ajan sekoittaen. Täytä kakku anna oleentua seuraavaan päivään jääkaapissa. Kostutuksessa käytin vanilja sokerilla maustettua maitoa.