maanantai, 19. toukokuu 2008
Pikku prinsessan 1 vee kakku
Niin ja kakkukupu ei mahtunukkaan enää päälle kermapursotuksen jälkeen niin jouduin hammastikkuja tunkia ja kelmua päälle joka loppui etten ihan saanu peittoon ja sit viel kelmu tarrautui suklaaseen joka jätti kakun pinnan tosi siistiksi...
Kakku onneksi maistui hyvälta ja olishan se ny ollukki jos sekin ois menny pieleen:)
Pohjana: 8 munan tumma kakkupohja
Täytteenä: Mansikkamarmeladia ja alla oleva vaahto
1pss Pakastemansikkaa soseutettuna
1 prk mascarpone-juustoa
n. 3dl vispikermaa
sokeria ja van.sokeria maun mukaan
4kpl Liivatelehteä
1rkl sitruunamehua
-Soseuta mansikat. Laita liivatteet kylmään veteen 5min. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää mascarpone-juusto ja sokerit. Sekoita mansikka sose kerma-juusto seokseen ja kiehauta sitruunanmehu ja sulata liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana seokseen koko ajan sekoittaen. Täytä kakku anna oleentua seuraavaan päivään jääkaapissa. Kostutuksessa käytin vanilja sokerilla maustettua maitoa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.