Tämä herkullinen jälkkäri on tehty KG-lehden ohjeella joten se on kevyttä ja laihduttavaa...no joo varmaan mut kai sitä itelle voi aina hokea..:)


1631911.jpg


1631914.jpg


Raparperihilloke:

                1kg (8-10kpl)  Raparperinvarsia
                tilkka vettä
                1dl fariinisokeria

Kookoskiisseli:

               1/2 L  rasvatonta maitoa
               1tlk (4dl) kookosmaitoa (rasvaa 6%)
               3rkl  perunajauhoja
               1/2dl  sokeria
                1      muna
               1rkl vaniljasokeria
 
Koristeluun: Tuoreita mansikoita ja mintun tai sitruunamelissanlehtiä

-Valmista ensin hilloke. Huuhdo ja paloittele raparperin varret. Pane kattilaan raparperit, vesi ja    fariinisokeri ja kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 5min. Anna jäähtyä.
-Sekoita toisessa kattilassa maito, kookosmaito, perunajauhot, sokeri ja muna. Kuumenna seos lähelle kiehumispistettä koko ajan hämmentäen, kunnes kiisseli sakenee. Älä päästä kiisseliä kiehumaan. Ota kattila pois liedeltä ja mausta vaniljasokerilla.
-Kaada kiisseli yhteen suureen tai pieniin annos kuppeihin ja lusikoi hilloketta päälle ja koristele tuoreilla mansikoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla.