Yleensä en niinkään ole piitannu tiikerikakusta mutta tällä ohjeella, jonka sain äidiltäni tulee aivan ihanaa ja pehmoista kakkua....namsk! suosittelen kokeileen!! En toki tiiä onko tää ohje sen kummempi kun yleensä mutta minulla ei ohjeessa ole laitettu kermaa ja tässä äitini ohjeessa on ja se on se salaisuus miksi siitä tulee niin pehmoista ja herkullista! :)

2141434.jpg

2141436.jpg

200g     voita
3dl         sokeria
3             munaa
4dl         vehnäjauhoja
2tl          leivinjauhetta
2tl          vaniljasokeria
2rkl       kaakaojauhetta
reilu 1dl   kermaa

-Voi ja sokeri vaahdotetaan. Munat vatkataan yksitellen sekaan.
-Vehnäjauho ja leivinjauhe sekoitetaan keskenään ja sihdataan taikinaan vuorotellen kerman kanssa.
-Ota taikinasta 1/3 ja sekoita siihen kaakaojauhe ja lopputaikinaan vaniljasokeri.
-Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.  Vuorotellen molempia taikinoita aloittaen vaaleasta sitten tumma ja sitten loput vaaleasta.
-Pistele haarukalla tiheään taikinan läpi, että kerrokset sekoittuvat.
-Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 1h.