maanantai, 8. syyskuu 2008
Marenkileivokset
Marenki kiekkojen päällä kermaa pursotettuna, päärynän lohkoja ja suklaa koristeita.
Jaa tässä marengin ohje joka on suoraan marielta.
2 valkuaista
1dl tomusokeria
3/4dl sokeria
1/2tl sitruunamehua
-Erottele keltuaiset valkuaisista. kaada valkuaiset kulhoon ja anna huoneenlämpöytyä. Lisää puolet tomusokerista valkuaisten joukkoon ja ala vaahdottaa. Kun vaahto on jäykentynyt lisää loput sokerit vähitellen samalla vatkaten joukkoon. Lisää lopuksi sitruunanmehu.
-Lusikoi vaahto pusottimeen ja pursota leivinpaperille kiekkoja.
-Paista 125 asteessa n. 1 tunti jonka jälkeen sammuta uuni ja anna marenkien jäähtyä uunissa.
-Koristele kermalla ja hedelmillä tai marjoilla (oman mielen mukaan) ja nauti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.