Ohjeen nappasin Kinuskikissalta. Kiitos ohjeesta nämä oli erittäin hyviä Hymy Suklaana käytin pandan tummaa suklaata ja kinuskikissan ohjeessa oli maraboun daim-suklaata sen on ainut muunelma ohjeesta. Ohjeen voin kirjottaa tänne mutta nyt en millää ehdi.....Tukittu

Tässä kumminkin kuvasarjaa.....

 

Sain harjoitella samalla kermaruusujen pursottelua (kiireellä tosin)

No niin tähän loppuun skriivaan ohjetta.

1levy  suklaata

150g  margariinia

1½dl  sokeria

2       munaa

3½dl  vehnäjauhoja

2tl     leivinjauhetta

2½rkl  kaakaojauhetta

1½dl   maitoa tai kermaa

-Leikkaa suklaa rouheeksi veitsellä.

-vaahdota margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

-sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon/kerman kanssa hyvin sekoittaen.

-lopuksi lisätään suklaarouhe taikinaan.

-annostele lusikalla muffinivuokiin taikinaa reiluun puoleen väliin. (minä käytin amerikanmuffini vuokia ja niitä tuli 14kpl)

-paista 225 asteessa 12-15min.

-halutessa voi koristella mielen mukaan.